perjantai 15. helmikuuta 2013

Päätöksiä, päätöksiä


Vihdoin saatiin lyötyä lukkoon koristeluasiat. Hyvin yksinkertaista, kaunista ja tunnelmallista olisi tulossa.

Valkoisten pöytäliinojen päälle haaveilin aluksi mustia kaitaliinoja, mutta kun säästää pitää kaikessa näköjään, niin päädyin sittenkin kaikesta inhosta huolimatta organzakaitaliinaan. Ihan siitä syystä, että eilen Sinooperissa käydessä kaaso J:n kanssa, löysimme vähän erilaista kaitaliinaa. Mustaa, jossa on hopeita hileitä. Meinasin aluksi, josko se olisi liian "uudenvuoden-juttu", mutta ei. Siinä on mukana myös sopivasti blingiä. Tämän lisäksi pistin lasipurkkien keräyksen pystyyn! :) Niitä siis tulee, ja paljon (tai toivottavasti saadaan kerättyä niitä kasaan paljon). Eli, niitä saa, ja pitää, lahjoittaa meille! ;)

Osaan tulee koristehiekkaa pohjalle, yksi pinkki ruusu (tai muu kukka, mikä nyt kestää sitä vedessälillumista), vettä ja kelluva kynttilä. Joihinkin sitten vain jompikumpi, ja jotkut saa tyytyä vain siihen kelluvaan kynttilään. :) Ihan sama, vaikka olisi liian syksyinen tunnelma meidän heinäkuun häissä, mutta onhan ne kynttilät nyt vaan niin ihania, ja mahtavia tunnelmantuojia! Voi olla, että innostun vielä koristelemaan noita lasipurkkeja. Niistäkin löytyy niin paljon eri vaihtoehtoja, on ohutta pitsiteippiä, paksumpaa pitsiä, erikuvioistakin, silkkinauhaa jne.. :)

Tämän lisäksi ei tule muuta, kuin vieraslahjapaketit + nimikortit ja erikseen jokaiselle menu,- ja ohjelmakortit. Niin ja servetit. 
Miltäpä kuulostaa? Tarvitseeko koristeluista löytyä aina paljon kaikkea, vai päteekö tässä(kin) asiassa sanonta less is more?

Kuvailen teille jossain vaiheessa esimerkkiä tästä mun visiostani, koska varmasti se on kauniimpi kuvien kautta, kuin tämän mun kirjoituksen perusteella. :-D

Mutta nyt täytyy taas painua untenmaille, kello lähestyy jo yhtä. :)
Ihan mahtava :) weheartit.com
Vajaa tunnin olen myöhässä, mutta mahtavaa ystävänpäivää teille kaikille kuitenkin! ♥ Muistakaa ystäviä ja rakkaita myös muina päivinä! :)

xoxo J

4 kommenttia:

  1. P.S. Katsotaan vaan, niin vielä mä kerkeän muuttamaan mieltäni tämänkin asian suhteen. :'D

    VastaaPoista
  2. Hyvältähän toi kuulostaa. Ja hei, meilläkin oli kynttilät. Häävalssi kun alkoi, himmenivät valot ja kynttilät syttyivät. Tunnelmaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kyllä, tunnelmaisaa oli. <3 Ja huomaa nyt Mirka tämä mun suomenkielentaitoni, yhtäkkiä kadotin sen tyystin! :D

      Poista
  3. Ska vi snacka svenska då? :D Nej, det ska vi inte göra, jag förstar ingenting om du börjar skriva på svenska! Buahahahaaaa! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥