perjantai 28. joulukuuta 2012

Häävieraskirja


Joulu tuli, ja joulu meni. Toivottavasti kaikilla oli yhtä ihana joulu, kuin meidän perheellämme. :-) Hetken hengähdin häähössötyksestä ja nyt on taas korkea aika palata takaisin. ;)

Tänään voisin kirjoitella häävieraskirjasta. Niistä löytyy monia eri vaihtoehtoja, joista valita. Iskeekö valinnanvaikeus? Tuskin, koska päätin (kyllä, ihan itse) heti, millaisen haluan meidän häihin, ja mieskin tykkää ideasta onneksi.

No vaihtoehtoja tosiaan riittää. Ihan perusvieraskirja, johon jokainen rustaa nimensä, ehkä pienen onnentoivotuksen kera. Tätä en halua, koska montaa sivua kirjasta tuskin täyttyy.
Toisenlainen kirja voisi olla sellainen, että kirjassa olisi valmiina kuvia hääparista, jolloin kirjoitustilaa ei ehkä olisi ihan yhtä paljoa, ja kirja myös täyttyisi vähän enemmän.


Yllä vielä yksi ihan suloinen vieraskirjaidea. Jokainen vieras saisi lapun, jolle kirjoittaa onnittelunsa ja/tai nimensä, jonka saisi sitten laittaa pieneen kirjekuoreen, joka on liimattuna kirjassa. Aika ihana!

Sitten paljon hääblogeissakin pyörineet vieraskirjapuut. Puunoksat, jotka on joko sellaisenaan tai koristeltuna laitettu esim. isoon vaasiin, ja toivotukset saa jättää roikkumaan oksille.

Ja tämähän onkin erittäin kaunis vaihtoehto. Mutta en ole oikein ymmärtänyt ehkä kunnolla tän ideaa... kärrätäänkö noi oksat sitten kotiin jonnekin nurkkaan? Itse varmaan kyllästyisin hyvinkin nopeasti, joten eipä tullut tästäkään meille vieraskirjaa.

Ällönsuloisia vaihtoehtoja ovat sormenjälkipuut,- ja ilmapallot. Erittäin ihana ideana, toteutus voisi olla toisenlainen. Voisi olla aika hidasta hommaa, kun ensin liataan sormi, painetaan jälki, putsataan sormi, ja ehkä vielä kirjoitetaan jotain päälle. En tosin tiedä... onko joku koskaan ollut "todistamassa" tällaista vieraskirjaa? Kuinka se toimi?
Yksi vaihtoehto, johon itse tykästyin kovasti on jokin esine vieraskirjana. Kuten esim.

Viinipullo olisi todella ihana! Ainut vaan, etten uskaltaisi ottaa tuota vieraskirjaksi, koska mitäpä jos/kun se menee rikki? Häistä jää kuitenkin aika vähän konkreettisia muistoja käteen, ja vieraskirja on yksi niistä mitä jää. Joten eiei. Ihana, mutta ei meille.

Jos musiikki yhdistäisi meitä jotenkin erityisesti, olisi kitara varmasti yksi kova vaihtoehto. Se kutkuttaisi myös mieltä, koska sain edesmenneen isäni kitaran, ja jo pelkästään sen tunnearvon puolesta se olisi ihana. Myös osa isästä mukana meidän hääpäivässä. ♥

Ehdoton vaihtoehto merihenkisiin häihin on pullonkorkit. Miten ihanalta nuo näyttääkään!

Minkäslainen vieraskirja meille sitten tuleekaan? Me tykästyttiin V:n kanssa mielettömästi photo boothiin, ja se on tottakai tulossa myös meidän häihin. Polaroidkameraa emme kuitenkaan aio hommata sitä varten, vaan joko valokuvaaja tai joku muu saa napsia kuvat vieraista luultavasti ihan omalla digikamerallamme. Kuvat siis saadaan vasta myöhemmin, ja aiomme itse koota vieraskirjan; vieraan tervehdys ja nimi + kuva. Tervhdyksiä, onnitteluita tai pelkkää nimeä varten haluamme jotain tämän tyylistä,

ja lopputuloksesta toivomme jotain tällaista.


Toivottavasti ajatukset ja ideat kohtaa toteutuksen jäljen sitten joskus. :-D

Millaisia vieraskirjoja teille on tulossa, tai on jo mahdollisesti ollut? :-)

Lopuski vielä ilmoitus ihanasta arvonnasta, joka löytyy Ninkan blogista, ja josta voi voittaa ihan minkä tahansa hiuskorun tai juhlalaukun. Ihanaa, toivottavasti arpaonni suosii! Kannattaa osallistua! :)

-J

(kuvat google.fi ja täältä )

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ideoita. Oon kuumeisesti yrittänyt miettiä meille sopivaa vieraskirjaa, mutta en vielä tiedä oikein.. Ajateltiin jotain ystävänkirja-tyyppistä ratkaisua, mutta saa nyt nähdä. Pitäis vaan tehdä päätöksiä kun hääpäiväkin lähestyy.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muthei, toihan kuulostaa aika mahtavalta! Nyt en ookaan enää ihan varma meiän vieraskirjasta, apua! :D Toi on erittäin hauska ja omaperäinen idea. :)

      Poista
  2. Ei vide miten kivoja ideoita :) tosi kiva idea toi, että itse sitten kokoo sen kirjan kuvineen jne!! Ja siis toi esine homma on kyllä varmaan sellanen mikä meijän häihin tulee olemaan "the one" :) kaverin häissä oli niin, että kaikkien pöydässä oli mustia merikiviä aseteltuna nätisti ja valkoinen tussi.. Sitten loppuje lopuksi kaikki kivet oli piirrelty ja kirjoiteltu kaiken näköistä täyteen :D (oli muuten tosi hauska lueskella niitä seuraavana päivänä kun siivottiin) ja sitten ne on nyt aseteltuna olohuoneen pöydän lasin alle!! Tosi kivan näköinen lopputulos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosta oon kans lukenu jonkun verran, ja olis myös ihana idea merihenkisiin häihin. :-) Mut vitsit mikä homma keräillä "just täydellisiä" kiviä! :D Mut kaipa se menis periaatteessa siitä askartelusta. ;-P

      Oliks teillä Niina jo päivä päätettynä? :)

      Poista
  3. Kiva postaus! Meillähän oli se taulu, huomasitko blogistani? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti oon sen nähnyt jossain vaiheessa, mutta nyt en tarkalleen muista, täytyy käydä katsastamassa uudestaan! ;) Oon sun blogia lukenu suuuperpitkään, aina se on tossa itseasiassa auki ja oon käskeny miehenki olla sulkematta sitä välilehteä! :'D Ja mä itseasiassa joku aika sitten halusin vuokrata ne mustat kaitaliinat sekä boolimaljan. ;-) Nyt en oo vaan yhtään varma mikä pöytäjärjestys meille tulee... Mutta boolimaljasta täytyy vielä ottaa yhteyttä uudemman kerran! :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥