keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kutsukortit


Tässäpä aihe, joka alkaa pikkuhiljaa nosteleen päätään esiin, että eikös jo olisi pikkuhiljaa aika...? Mikään kiirehän ei vielä tällä saralla ole, mutta kiire voi syntyä yllättävänkin nopeasti, jos ei päätä mitä haluaa ja miten. Askarrellako itse vai tilattuna? No, se nyt kyllä ollaan jo päätetty, että tilataan, kun kaason isän kautta ne saadaan hyvin. :-)

Mutta minkälaiset? Vaihtoehtoja on satoja ja satoja, ja monet on ihania ja täydellisiä! Haluan, että kutsuista saa jo pienen käsityksen siitä minkälaiset juhlat on edessä, väriteema nyt ainakin tulee kulkemaan käsikädessä sekä kutsuissa että muissakin juhlaan liittyvissä asioissa.

Jos askarreltaisiin itse, tulisi kutsuista varmaan jotain näiden tyylistä,





tässä ehdoton lemppari, tuon alemman kuvan lisäksi :D

mutta kun valitettavasti painokone tuskin missään osaa painaa pitsiä, nämä ei ole siis enää vaihtoehtoja meille.

Mustaa, valkoista, ripaus pinkkiä. Siinä ne meidän täydelliset värit on. Jotka pitäisi saada täydellisesti myös kutsuun. Katsotaan mitä me tässä keksitään. Ja joo, saa auttaa ja saa antaa vinkkejä ja mielipiteitä! Mulla, kun noita mielipiteitä on liiaksi asti, niin on vaikea päättää. :-D

Ylempänä on ihan kaunis kutsu. Siihen voisi vaikka lisätä itse jälkikäteen pinkkiä vaikka blingin muodossa. ;-) Joitain pieniä liimastrasseja tuohon köynnöksen joukkoon. Yksinkertainen ja kaunis.

Mites muilla, onko kutsut päätetty heti yksimielisesti, vai onko niiden(kin) kanssa jahkailtu useamman vaihtoehdon välillä?

2 kommenttia:

  1. Mä muuten askrtelin itse ja niistä tuli noiden sun lemppari musstien pitsikorttien näköisiä. Tosin ilman pitsiä sellasella "kuitukankaalla"...
    Kyllä mä sillon päötin minkälaiset tulee ja itse teinkin ne...menihän siinä aikaa kun kakspuolisella teipillä vielä kaiken kiinnitin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta tekis mieli askarrella kutsut itse, mutta oon sitten toisaalta niin sellainen täydellisyyttä havitteleva, etten sais niitä varmaan koskaan tehtyä, aina olis varmasti joku osa liian vinossa tms. :-D

      Poista

Kiitos kommentista ♥