lauantai 15. joulukuuta 2012

Naurua, kyyneleitä, paniikki. Ahdistus.


Kun saatiin V:n kanssa pojat eilen yöunille, lähdettiin itse nauttimaan saunan lämmöstä. Siinä istuessa alettiin puhua häistä ja mulle tuli mieleen mun aiemmin päivällä selaamat sivut. Mentiin sitten löylyjen välissä vähän lueskelemaan noita juttuja... pieleen menneistä häistä.

Joillekin kirjoituksille sai nauraa, joillekin jopa ihan kyyneleet silmissä, mutta paritkin jutut oli sellaisia, että keksiikö joku noita vaan päästään...? Joku sinne oli mm. kirjoittanut, kuinka morsian lähti eri miehen kanssa pois juhlapaikalta, ja samaten sulhanen eri naisen kanssa. Ja koko hääpäivän nämä kaksi oli vaan riidellyt. Hyvä alku avioliitolle? No eipä sekään kirjoituksen mukaan kestänyt, kuin puoli vuotta.



No naurujen jälkeen meille tulikin mieleen poimia sieltä muutamia "ideoita" sen suhteen mitä haluamme häissämme tapahtuvan, ja mitä kaikkea toivomme välttävämme meidän suurena päivänä.

Mikä meidän mielestämme sitten tekee päivästä onnistuneen ja mitkä asiat taas voisivat latistaa tunnelmaa?
No ensinäkin joo, me ei haluta siitä juhlasta mitään riitakonserttia, ei niin meidän osalta kuin vieraidenkaan. Joten toivotaan, että kaikki vieraat ovat iloisia, hyvällä tuulella ja ennenkaikkea viihtyvät meidän häissämme. Ja sitä ongelmaa nyt tuskin OIKEASTI (?) kenelläkään on, että morsiuspari katoaisi "vieraisiin pöytiin". :-D

Myöskin vieraiden viihtyvyys  noin yleisesti. Toivon, että juhlapäivänä paikalla näkyisi paljon tällaisia kasvoja

 eikä yhtään tällaisia



Moni oli valitellut, jos morsiuspari ei juurikaan seurustellut muiden, kuin ihan lähimmäisten ystävien kesken. Ja tämä on asia, jonka yritin ihan erityisesti painaa tuonne korvan taakse. En itsekään kokisi oloani vieraana mukavaksi, jos pahimmassa tapauksessa en esim. tuntisi häissä juuri ketään, ja morsiuspari hengailisi omissa jutuissaan koko ajan. Tästä syystä yritetään myös pitää vieraslista mahdollisimman suppeana. Mieluummin pienemmät intiimit häät, joissa kerkeää rauhassa (? :D) seurustella ainakin lähes kaikkien kanssa, kuin häät, joihin on vaan kertakaikkiaan kutsuttu jokainen sukulainen kaimoja myöten + ystävät päälle. Väkisinkin sitä varmaan ajautuu hengailemaan saman porukan kanssa, tai toinen vaihtoehto sitten se, että juoksee pää kolmantena jalkana ympäri juhlatilaa, jotta kerkeäisi edes 'heit' huikata jokaiselle.

Yksi meille tärkeä (ehkä jopa tärkein) seikka häissä on tarjoilu. Kauhuskenaariot piirtyivät mun verkkokalvoille noita eilisiä juttuja lukiessa... kuinka ruoka oli ollut kylmää, raakaa, pahaa tai ehkä pahin, loppunut! Sovittiin, että tämä asia tehdään ehdottomasti selväksi pitopalvelulle, että ruuan ei todellakaan sovi loppua kesken. Pitää olla santsausvaraa, koska varmasti on niitä ketkä haluavat ottaa lisää ruokaa. Myöskin meille sopisi, jos ruokaa jäisi yli iltapalaa varten. :-D






Jokaisen lähipiirissä löytyy lähes varmasti se yksi ihminen, joka täytyy kutsua, mutta jonka käytöksen pelkää pilaavan, no ellei koko juhlaseurueen niin ainakin oman fiiliksen. Myös meiltä löytyy, ja olenkin kerennyt kehittämään pienehkön stressinpoikasen pääni sisällä siitä... tosin eipä kukaan meidän kutsutuista nyt oikeasti varmastikaan onnistu mitään pilaamaan, mutta näitä kun alkaa pyöritteleen mielessään, niin hyvinkin äkkiä saa pienestäkin aiheesta ison stressin. :-D

No sitten minuun liittyvät asiat, jotka voisivat pilata hääpäivän itseltäni. Monille oli sattunut kaikennäköistä kampaajan ja meikkaajan kanssa, mm. peruttu hääpäivän aamuna, ei tehty niinkuin koemeikissa/kampauksessa sovittu jne. Siis mä saisin paskahalvauksen, jos hääpäivän aamuna vaikka peruuntuis kampaaja-aika. :-D

Oon pyöritellyt tätä asiaa paljon mielessäni. Uskallanko antaa jonkun muun meikata itseni sinä päivänä, kun haluan olla kauneimillani? Oon itse tarkka meikin kanssa, joten mitä sitten jos en olekaan yhtään tyytyväinen meikkiin? Oon satavarma, että se latistais mun fiilikset nollaan ihan hetkessä. Toisaalta voisin panostaa laadukkaisiin meikkeihin ja hoitaa sen puolen ihan itse. Kun sitten taas toisaalta sen yhden päivän ajan haluaisin nauttia hemmottelusta, ja tuohan meikki (ja kampaus) pientä kivaa lisää siihen päivään.




Suurin pelko onkin ehkä se, että näyttäisin ^ tuolta. Toinen ääripää on sitten se, että meikki jää liian pliisuksi. No luojan kiitos on koemeikit,- ja kampaukset, ja vinkkinä otin itselleni sen niistä teksteistä, että otanpahan molemmista kuvat, jos mullakin kävis yhtä huono tsägä, kuin yhdellä toisella morsiamella, jonka meikkaaja oli ollut, kuin per*eeseen ammuttu karhu ja väittänyt kivenkovaan, kuinka he olivat koemeikissä sopineet joistain tietyistä väreistä jne. No morsian ei ollut tyytyväinen sirkuslookiinsa.


Kaikki eivät myöskään (valitettavasti) tajua valita omalle vartalotyypille sopivaa pukua, tai valitsee muuten ehkä hieman mauttoman puvun. Toivon, etten hääpäivänäni näyttäisi muiden silmissä tältä

vaan enemmänkin tältä

tän puvun jos itelleen sais ♥
Oma suuri pelkoni on myös se, että kaikki tehtävät kasaantuis ihan lähelle hääpäivää ja sitten sitä ei oliskaan loppujenlopuksi yhtään tyytyväinen mihinkään. Tai se, että asiat olisi meidän mielestä "ihan ok".
Toivotaan kuitenkin eniten, että kaikki sujuisi hyvin, ja että jokainen vieras viihtyisi. No kaikkia ei tietenkään voi miellyttää. ;-) Hyvää ruokaa ja juomaa, seurustelua ja paljon naurua ja pisteenä iin päälle PALJON tanssia, ja meidän rakkaus toisiimme. ♥

Sitten lopuksi erittäin erikoinen puku, joka toi ainakin itselleni mieleen enemmänkin "naistenpäivinä" käytettävän apuvälineen, kuin häämekon. :-D enjoy!






Kaikki kuvat ihan vain tylsästi googletettu.

Niin ja vielä loppujenlopuksi (:D) maanantaina koittaa jännä päivä, kun lähdetään ostamaan.... *rumpujenpärinää* ...... MEKKOA ♥ Palataan siis viimeistään silloin! ;-)

2 kommenttia:

  1. Sulle on haaste mun blogissa! Ps. voi tsiisus noita meikkejä,siis tosi kivat;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta :) Ja kyllä, on erittäin kauniit meikit ;)

      Poista

Kiitos kommentista ♥