maanantai 10. joulukuuta 2012

Kynsikokeilua


Niinkuin suurin osa morsiamista minäkin haluan päästä koemeikkiin,- ja kampaukseen, mutta tänäänpä pääsinkin kokeilemaan kynsiä! Eli siskoni/kaasoni Emma tuli meille tänään kamppeittensa kanssa ja päästiin suunnittelemaan hääpäivän kynsivarustusta. Haluan toteuttaa häiden väriteemaa myös kynsissä, eli mustaa ja pinkkiä, ehkä hopeeta (blingin muodossa ;)), noistapa se ajatus siis sitten lähti.

Uusia kynsitarvikkeita pitää hommata hääpäivää varten, ja onhan niistä toki iloa muutenkin, mutta päästiin vähän kärryille siitä mitä laitetaan ja mitä ei todellakaan.

Laitettiin jokaiseen kynteen erilainen koristelu (paitsi molempiin käsiin samat samoihin sormiin). Geeli oli tämän neidin makuun vähän jopa TURHAN pinkki! :-D Tai upea ja ihana kunnon neonpinkki, mutta ei ehkä ihan sovelias hääpäivänä.

Keskisormissa on ihanat bilekynnet, jollaiset joskus haluan ehdottomasti "muuten vaan".
Eniten ihastuin ehkä peukalon yksinkertaiseen koristeluun (ja mä, kun luulin haluavani räväyttää edes kynsillä kunnolla!), mutta ihan vaalealla/valkoisella geelillä. Toki jotain ekstraa jo keksittiin - ylläripylläri - nimettömiin, mutta se nyt jääköön vielä pimentoon. Joskus kevään aikana testataan sitä, nyt on vielä vaikea sanoa miltä se sitten todellisuudessa näyttää. :-)

Musta jäi sitten pois kokonaan, jos tuolla peukalon koristelulla mennään. Nyyh! Ehkä pitää sitten satsata vihkisormukseen mustalla timantilla varustettuna... ;-)



Mikäs noista on eniten teidän makuun? :)

Voisin vielä esitellä kihlasormukseni täällä, ihana rakas sormukseni on siis tässä:


Eli tuo, josta löytyy tuo puolikas sydän. Toinen puolikas löytyy tuolta minun omalta 'toiselta puolikkaaltani'. ♥ Ohuempi sormus on vaan "stopparina" tuossa, kun kihla on vähän iso mulle. :-D :(
Saapi nähdä jääkö kihla ollenkaan, vai otanko pelkän vihkisormuksen sitten.

Ja siis niin, mehän ollaan jo naimisissa, mutta en halunnut silloin uutta sormusta, vaan tahdon sen ehdottomasti sitten kirkkohäissä. Saas vaan nähdä raaskinko luopua siitä... tai luopua ja luopua, raaskinko siis siirtää sen nimettömästä toiseen sormeen. :-D Tuskin!

Mutta nyt miehen kaikkuun haaveilemaan ensikesästä... ♥

xoxo J

P.S. KIITOS EMMA! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥