maanantai 19. marraskuuta 2012

Unelmien häät


Sain Saaralta postausidean, joka oli mun mielestä niin kiva, että aloin sitä heti työstämään. :) Eli minkälaiset olisi MUN unelmien häät, rajattomalla budjetilla, ja  jos mahdollisuudet olisi mihin vaan.

Voisin aloittaa paikasta, unelmissahan siintää ulkohäät ulkomailla, vihkiminen kallion reunalla meren äärellä, ja tottakai, auringonlaskun aikaan. Tällainen perus(tylsä) haave. Mutta se on sen verta kaukainen haave ollut aina, että pysytellään nyt kuitenkin ihan Suomen rajojen sisäpuolella tämän postauksen kanssa. ;-)

Paikkana toimisi tässä tapauksessa Helsingin Tuomiokirkko. Kovin on erityylinen, kuin meidän valittu kirkko, mutta upea tämäkin!



Juhlapaikaksi valiutuisi paikka, josta olen itseasiassa haaveillut jo todella pitkään. Suomenlinnan juhlatila, Tenalji von Fersen. Upea, tunnelmallinen, romanttinen paikka, joka soveltuu mielestäni erittäin hyvin juurikin hääjuhlaan.



"Juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Salin rosoiset ja eläväiset tiiliholvit ja suuret ikkunat luovat tilaan erityistä tunnelmaa." - Niin totta vie luovat.


Mekko on sellainen, josta olen haaveillut ja haaveillut. Tiedän minkälaisen haluan, ja tämä on häissä luultavasti ainut asia, josta en tingi yhtään. Sen on oltava juuri sellainen, kuin itse haluan, sen on istuttava täydellisesti ja siitä on tultava se olo, että "tämä se on". Tämän Vera Wangin upean luomuksen pohjalta (joka tuli tutuksi elokuvasta Morsianten sota) esitin vuosi sitten toiveen hääpukuliikkeessä,




löysin sen unelmieni puvun, joten se on tuon tyylinen, mutta vielä enemmän "minua". Haaveena on siis löytää uudelleen tämä helmi tuhansien mekkojen joukosta, joka taitaa olla aikalailla mahdottomuus. Mutta hei, haaveillahan saa? ;-)

Sormuksen suhteen mitään sen kummempia haaveita ei ole ollut koskaan - eikä varmaan tulekaan. En ajattele, että jos rahaa olisi, kuin roskaa niin tahtoisin automaattisesti mahdollisimman kalliin timanttirinkulan. Kunhan sormus on kaunis omaan silmään, ISTUU HYVIN (mulla on oudot sormet, joihin on vaikea löytää sormuksia), ja tuntuu omalta, niin se on hyvä. Se ei välttämättä ole täynnä timantteja, se voi maksaa 100e tai 5000e, sen tietää sitten vasta, kun se osuu kohdalle. Sama pätee tässä, kuin mekonkin kanssa. Tässä nyt kuitenkin omasta mielestäni kauniita sormuksia, joskin nämä ovat aikamoisen timanttisia. ;-P








Tämä ehkä lemppari, molemmille; miehelle ja minulle ♥



Koristelujen suhteen olen ollut aika avoin, valittiin meidän häihin teemaväreiksi musta, pinkki ja hopea, jotka hyvin toteutettuna luovat varmasti erittäin tyylikkään ja meidän näköisen juhlatilan. Eli tämänhetkisenä haaveena ja noin muutenkin koristelujen suhteen lienee se, että onnistutaan siinä mitä me juuri tuolta koristelulta haetaankin.

Kuitenkin haluan saada juhlatilaan paljon kukkia, tietenkin väriteemaan sopien. ;-) Niin, että kaikki koristelut elää kauniissa harmoniassa ja luo romanttisen ja viihtyisän ilmapiirin juhlatilaan.
Tässs yksi kuva, johon Villen kanssa tykästyttiin molemmat, ja jonka pohjalta alamme varmasti pitkälti suunnittelemaan kunnolla omaa juhlatilan koristeluja. Ja sovittakoon niin, että tämä olisi oikeasti se täydellinen koristelu. Kuten myös nuo pyöreät pöydät, mutta niitä on niin harvassa paikassa Suomessa, että kelpuutan ihan mieluusti "peruspöydät". ;-)




Kampaus ja meikki on ahdistusta aiheuttava aihe, jopa ihan vaan näin haaveillessa. Haluan, että molemmat "näyttää multa" ja tuo mun parhaimmat piirteet esiin, mutta mulla ei ole niin minkäännäköistä hajua mitä haluaisin.








Tuossa on muutamia vaihtoehtoja, jotka kaikki miellyttää mun silmää... tai ainakin tuon tyyliset! Uskoisin kuitenkin, että itse kallistuisin siihen, että hiukset on auki, mutta kuitenkin laitettu. Kuva 1 ja 4 siis miellyttävät ehkä eniten silmää, joten jotain tuon tyylistä unelmien hääpäivänä nähtäisiin minun hiuksissani. Rentoa, mutta kaunista. Ja kunhan se kestää läpi hääpäivän, se on tärkeää myöskin!

Meikistäkään en kovasti ole kerennyt haaveilemaan vielä koskaan. Ainoat vaatimukset sen suhteen ovat, että se myöskin on kestävä. Kestää kauniina läpi mun kyynelten, joita vuodatan enemmän, kuin tarpeeksi. Kestää näyttävänä kasvoilla, ei ole liian pliisu eikä liian tumma.
Yritin googletella eri meikkejä, mutta mikään ei juuri nyt tuottanut minkäänlaista ahaa-elämystä. Ehkä panostaisin laadukkaisiin meikkeihin ja hoitaisin meikkaamisen itse? Se on yksi varteenotettava vaihtoehto ihan "oikeasti sallitussakin haaveilussa". ;-)

Kynnet on tärkeä asia hääpäivänä. Vieraat haluavat ihastella (tai vaihtoehtoisesti kauhistella) sormustasti, ja PAM!, sulla on kuivat, lohkeilevat, 'eiminkäännäköiset' kynnet. Ei, ei, ei. Haaveissani on aina siintänyt ihan kauniit perusranskalaisella manikyyrillä koristellut kynnet, ei mitään liikaa.




Jotain tuon tyylistä olen aina ajatellut ottavani etenkin hääpäivänäni.
Tosin nyt, kun mennään tuon teemavärin mukaan, voisi myös kynsiin panostaa siltä osin ihan erilaisilla ja uusilla jutuilla. Vähän revitellä. Muutamia muita silmää miellyttävää vaihtoehtoa tässä, joskin näissä on vähän enemmän, kuin tuo perusmanikyyri.






Unelmien häissä ruoka olisi hyvää, ja sitä olisi paljon. Tässä on toinen asia, josta en mielellään kovinkaan paljoa pihistele. Olen itse suuri ruuan ystävä, joten automaattisesti haluan nauttia siitä itse (vaikka tuskin kovinkaan paljoa saa hääpäivänä syötyä) ja haluan, että vieraille jää muisto hyvästä ruuasta. En tiedä mistä tämä juontaa juurensa, mutta tätä mieltä oon aina ollut. Täydellisissä häissä saisimme useampaa eri vaihtoehtoa, ja pöytiintarjoilun. Siis niin, että jokainen voi valita muutamasta vaihtoehdosta mitä ottaa alkuruuaksi ja mitä pääruuaksi. Hääkakku olisi tietenkin erikseen. Se olisi ehdottomasti joku mahtava, upea taideteos, useammalla kerroksella. Ja vaikken itse olekaan mikään kakkufani, niin meidän unelmien häissä kakku olisi MAHTAVAN makuinen!






Ihana tarina kakussa :)





Unelmien häissä ei olisi väliä saako tilaisuudessa tarjoilla omia juomia vai olisiko juhlatilassa erillinen oma baarinsa. Jos juhlittaisiin omilla juomilla, varaa olisi ostaa monenmoista eri vaihtoehtoa. Pidän itse oluesta, joten olisi ihana pystyä tarjoamaan erilaisia oluita, kaiken muun ohella. Niin, että jokaiselle olisi jotain. Jos taas olisi erillinen baari, ihannetilannehan olisi se, että olisi taas varaa pitää vieraille avoin baari.








Ohjelmasta en haaveile muusta, kuin täydellisestä bändistä, ja täydellisestä Juha Tapiosta, jota jo yritettiin saada meidän häihin, mutta ei pääse toisen keikan vuoksi. Eli unelmien häissä Juha Tapio yllättäisi minut(meidät) täysin ja laulaisi meille meidän kappaleen. ♥
Muuta haavetta ei taida ohjelman puolesta olla... no hyvää musiikkia, paljon naurua ja tanssia, eikä mitään (!!!) häiden perusleikkejä. Jotain uutta voisi näissä unelmien häissä toki nähdä. Sitten toki myös kunnon ammattitaitoinen valokuvaaja kuuluu häihin. Haluan muistoksi kuvia, joita jaksaisin jälkeenpäin ihastella vaikka joka päivä. Tämä on kyllä asia, johon panostetaan varmasti ihan muutenkin. Unelmien häissä olisi varaa vielä palkata erillinen videokuvaaja, joka leikkaisi ja editoisi (vai mitä kaikkea ne nyt tekeekään noille videoille...) materiaalin ja ikäänkuin saisi hääpäivästämme aikaan ihan oman tarinansa elävän kuvan muodossa.

Unelmien hääpäivä olisi etenkin täydellisen onnistunut sekä meidän että vieraiden mielestä. Unelmien hääpäivä olisi sellainen, joka jäisi kaikkien mieleen vuosiksi eteenpäin.

Ja vaikka tiedän, että kaikkea näitä unelmia en todellakaan tule saamaan meidän tuleviin häihin, niin ensi kesänä toteutuu joka tapauksessa meidän

                                                     unelmien häät.


(Kaikki kuvat googlesta)

2 kommenttia:

  1. Aika mellevät nuo blingbling-kynnet! Yritin mieltää ton sun ja Villen lempparisormukset (jotka myös itse pidän parhaimmistona näistä kuvista, just teidän näköset <3 ) noihin kynsiin ja... miksipä ei?? Se ois aika revittelyä kyllä! Mutta sitten kuitenkin hillitysti, koska kynnet on iso asia, mutta pieni alue sinussa.

    Noista kakuista sen verran, että ne on kyl tosi upeita, mut mistä ihmeen kohdasta sä alotat sen leikkaamisen?!? :D Mä en ainakaan ylttyis siitä päältä leikata ku oon niin pätkä! ;D

    Sulla on mahtavat suunnitelmat. <3

    VastaaPoista
  2. Pitkälti riippuu myös puvusta minkälaiset kynnet valitsen, jos on hillitty puku voi kynsillä revitellä vähän enempi. :-) Mutta sitäpä en tosiaan vielä tiedä, kun en vieläkään osaa sanoa kumpaan kallistuisin. :-D

    Ja jooo, oon hei samaa aina miettiny noitten kakkujen kanssa! :D Kai joku opastaa sitten mistä sitä kannattaa leikata.. :D hahah. No mullakin tätä pituutta on niin huiman paljon, että vois senkin puolesta tuottaa ongelmia. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥