sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pienenpieni tauko ja vähän kaikkea


Tulipahan pidettyä pieni blogitauko, vaikka mieli tekisi kirjoitella monta postausta päivässä! Siihen tahtiin aiheet varmaan loppuis ennenaikojaan, vois tammikuussa jo olla sormi suussa, että mistäs sitten kirjoiteltais. :-) No olipahan tässä toinenkin syy "taukoiluun", Villellä on päivystys päällä, muksut hoidossa, joten mähän päätin heti ryhtyä päivystysässäksi ja liittyä Villen seuraan. On siis tullut valvottua enemmän, kuin laki sallii. Ihme kyllä en ole mitenkään ihan superväsynyt nyt, vaan päätin nukkumisen sijaan kirjoitella nyt tänne jotain. ;-)

Tässä vaiheessa ei olla vielä hirveästi päästy etenemään kunnolla oikein minkään suhteen, ja sekös mua kiukuttaa! Oon kyllä pahimmanlaatuinen "mulle-kaikki-heti-nyt"-yksilö.

No perjantaina sain varattua morsiuskimpun, neljä kimppua kaasoille ja sulhasen + bestmanien vieheet. Kiitän ystävääni Mirkaa kyllä ihan jostain syvältä sydämestä, koska hän sai superhyvän tarjouksen meille noista kukista, ja saadaan ne siis lähestulkoon ilmaiseksi. ;-) Kimppuun halusin ihan yksinkertaisesti vain valkoisia ruusuja, ja pallomaisen kimpun. En ole vielä ihan varma haluanko lisäksi valkoisia höyheniä joukkoon... onneksi tässä on vielä hetki aikaa miettiä sitä. :-)

haamuistio.fi

google.fi

google.fi
Perjantaina sain myös ehkä vielä himpun verran mahtavamman tarjouksen ystävältäni, siskoni(yksi kaasoista) mieheltä. Hän ja hänen ystävänsä tarjoutuivat hoitamaan dokumentaarisen valokuvauksen myöskin niin mahtihintaan, että ihan tirautin kyyneleitä tästä kuullessani. Dokumentaarinen kuvaussetti oli meille mulle ihan ehdoton juttu. Valokuvat on kuitenkin se ainut konkreettinen muisto, joka jää häistä käteen. Eli on siis kiva saada samalla kuvattua koko päivä, aamusta alkaen.

Kiitos vaan siis kaikille tasapuolisesti ♥ ♥ ♥

Teemavärihän meillä oli jo päätettynä... mutta eikös tulevalla morsiamella ole kuitenkin lupa muuttaa mieltään? :-D Ollaan Villen kanssa pyöritelty eri väriyhdistelmiä, monia ihania on, mutta mikään ei ole oikein kunnolla iskenyt. Eli voipi olla, että pysytään kuitenkin siinä jo päätetyssä värimaailmassa, mutta ehkä vähän "pehmitettynä", eli ei ihan niin paljon pinkkiä mitä alunperin oli suunnitelmissa. :-)

On tää vaan vaikeeta, kun kokoaika mielipiteet muuttuu, monenkin asian suhteen...! Pitää vaan yrittää "pysyä kovana" ja pitäytyä tietyissä asioissa mitään muuttamatta, kaipa kaikilla on niin helpompaa. :-) (Tärkeintä on kuitenkin, että me ollaan Villen kanssa tyytyväisiä lopputulokseen :))

No on jotain sentään lyöty lukkoonkin;

- Kirkko on varattu.
- Juhlapaikka alustavasti varattu, vielä pitää käydä katsomassa paikka, mutta luultavasti päädytään nyt siihen kuitenkin.
- Päätin minkä puvun haluan, eli sen haku toki vielä edessä.
- Haluan hunnun, mutta huntu johon rakastuin maksaa vaatimattomasti 260e. Löysin kuitenkin lähes samanlaisen hintaan 40e, joten se lähtee tilaukseen, samaten kengät valiutui jo (tai odottaa toki sovitusta vielä puvun kanssa) ja on tilausta vaille valmiita matkalle kotiin hunnun kanssa.
- Kaasojen ja bestmanien kiitoslahjatkin löydettiin, tai yksi osa lahjoista ainakin.
- Niin ja vieraslahjojen "rasiat"! Vielä pitäisi päättää lahjat rasioihin. :-) Ideoita?

Juomapuolta ollaan myös aika ahkeraan käyty läpi ja taitaa olla nyt myös juomat valittuina alkumaljasta loppuillan juomiin asti. Olin varautunut hirveisiin summiin, mutta superalkosta saakin ihan oikeasti halvalla noita juomia!  :)

Asioita, jotka ovat vielä totaalisen auki:

- Pitopalvelu ja sen hinta (tulee siis juhlatilan puolesta luultavasti, en vaan ole vielä saanut mitään tietoja sieltä....)
- Vieraslista. Ollaan tätä nyt pyöritelty ja pyöritelty. Tää on varmaan vaikein osuus koko prosessissa. Kaikkia ei vaan mitenkään pysty kutsumaan, vaikka kuinka haluaisi. Ne tärkeimmät ihmiset, ja ne joiden kanssa ollaan eniten tekemisissä ovat listalla ns. kärkipäässä. :-D Toivottavasti kukaan ei loukkaannu. Jos loukkaantuu, niin oon sitä pahoillani. Eih, en mä oo pahoillani. Meidän häät, meidän vieraat, meidän päätös. Deal with it. Silti mulla on paha mieli. Budjetti vois olla rajaton, tai edes joitakin tonneja reilumpi... ;-)
- Hääbudjetti. Tätä ollaan saatu laskettua noin jotenkuten. Mutta olisi kiva jokatapauksessa saada vähän tietoa tuosta pitopalvelun osuudesta, näin ollen saisi myös helpommin tehtyä lopullisen vieraslistan. Ja pääsisi myös puuhailemaan kutsujen kanssa! ;)

No, kaikki aikanaan? Toivottavasti!

// J ♥


4 kommenttia:

  1. <3

    Jenni luulen että kimppusi tulee olemaan lähinnä samanlainen kuin tuo kolmas kuva. Jos siis haluat sellaisen mikä mulla oli.... ja on vieläkin tossa roikkumassa.. :P

    Kiitos kun mainitsit minut tässä tekstissäsi. <3 Olen saanut melkein ratkaistua ongelmammekin! ;)

    VastaaPoista
  2. No hyvä, toi kolmas onkin noista mun lemppari ehdottomasti! :)

    Noo, mitäs uutta??? :D

    VastaaPoista
  3. Lapset tulee mun ja Johannan kummin, Hennan kans Mikkeliin. Hennan tyttö ois kans mukana. Sit ne hengaa jossain hotellissa sen ajan ku mä oon teidän kanssa nauttimassa rakkausjuhlasta jne. :P

    VastaaPoista
  4. Noniin, eli homma saatiin järjestettyä, loistavaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥