sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vihdoinkin toive toteutuu


Jokainen nainen on varmasti edes joskus miettinyt mahdollisia tulevia häitään. Itse ainakin olen, useaan otteeseen, etenkin kun se suurin rakkaus osui kohdalle. Naimisiin menimme jo tämän vuoden alkupuolella, 27.1. ja ensi kesänä 6.7.2013 saamme siunauksen avioliitollemme kirkossa, ja pääsemme myös suunnittelemaan ja toteuttamaan hääjuhlaamme, ja tietenkin juhlimaan ystäviemme ja läheistemme kanssa.

Sain ystävältäni vinkin hääblogeista, että niitä kannattaa lueskella. No minähän tein työtä käskettyä ja luin, ja luin. Ja luin. Tämän viikonlopun aikana mun mielessä ei ole paljoa muuta mielessä pyörinyt, kuin tulevat häät, blogit, koristelut, kukat, teemavärit, HÄÄMEKOT ♥, sormukset ym. Ja mieheni innostamana sain vielä ajatuksen mieleeni... josko itsekin alkaisin kirjoittaa vielä hääblogia? Kaasoltani sain vielä viimeisenkin "potkun perseelle" ja päätin, että parempi aloittaa erikseen ihan hääblogi, jonne voin hehkuttaa, iloita ja mahdollisesti kirota ja surra meidän omia tuntemuksia häihin liittyen. Ja ihan hyvä, jos näin pystyn vielä säästämään läheisten hermoja häähössötykseltä, joka tuntuu nyt jo pursuavan liitoksistaan. ;-)

Mutta tästä on hyvä aloittaa tämä matka, jaa se ihmeessä meidän kanssamme tätä kautta!

xoxo J

Meidän kihlat ♥

7 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Lievittää kummasti jaksamista jne. :) Toivon, että mahdollisiman moni käy täällä sun kaa keskustelua, kommentoi. Koska silloin se vasta helpottaakin! Niin ja kuvia kuvia kuvia! Paljon paljon! :D

    VastaaPoista
  2. Joo mä toivon samaa kanssa, niin siinäpähän pääsee sitten keskustelemaan aiheesta itsestään! ;) Ja juuuu, odottelen suht innolla, että pääsee kuvailee kaikkea mahdollista. :-D Vielä kuitenkin aika epäselvää, kuinka paljon sitä sitten viitsii paljastaa täällä... ;-)

    VastaaPoista
  3. Tee Jenni postaus sun unelmahäistä!
    JOS budjetti olisi rajaton, mahollisuudet ihan mihin vaan ja saisit valita kaiken itse - millaiset häistä tulisi?

    - Sormus
    - Juhlapaikka
    - Koristelut
    - MEKKO!!
    - Kampaus
    - Meikki ja kynnet
    - Tarjoilut
    - Ohjelma

    Ainakin nuo! Ja mielellään kuvaa jokaisesta. Vaikka googlesta nappaat kuvan unelmakampauksestasi, koristeluista, kynsistä ja niin edelleen. :-)

    VastaaPoista
  4. Kiitos postausideasta, alankin heti jo tänään työstään tota. Vaikka aikalailla kaikki on selvillä, JOS budjetti olis tosiaan rajaton! :-D

    VastaaPoista
  5. No älä ainakaan pukua paljasta! :D Mä jotenkin miellän et se puku on "pyhä" tässä asiassa. Eihän meillä edes sulhanen saanut nähdä sitä pukua ennen kuin vasta h-hetkenä, kun kuvaukset oli ennen seremoniaa. :P Me kuitenkin nähdään häiden jälkeen kuvista ja jotkut paikanpäällä että millanen mekko sulla oli. :)

    Ah, niin ihanaa!! Mutta onneksi ei oo sitä stressiä mulla enää! ;D ;D Hahahah!

    VastaaPoista
  6. Joooo pukua en todellakaan paljasta, ei hätää! :D Mulle se on ihan yhtä pyhä asia, että jopa oon pari katkeraa kyyneltäkin kerrennyt vuodattaa sen takia, että ne kuvaukset on perhana ennen seremoniaa! :D Mutta siihen asti se pysyy kyllä visusti salassa kaikilta muilta paitsi kaasoilta. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥