perjantai 24. toukokuuta 2013

Kutsut


Noniin, jospa nyt jo uskaltautuisi esittelemään meidän kutsut myös täällä blogin puolella. :) Vasta muutamia vastauksia on tullut, että niitä odotellessa. :-)

Suurin kiitos kutsuista kuuluu kaasoni Miran isälle, joka omassa firmassaan nämä meille teki, vieläpä ilman maksua. Iso säästö ja tuloksena äärettömän kiitollinen morsian! :)

Meille meinasi tulla tuli todella kiire kutsujen kanssa, joten loppupeleissä tämä kutsu, joka sitten vieraillekin lähetettiin suunniteltiin aika huitshapeliin, en ollut yhtään varma mikä miellyttää silmää, ja sitten vain päätin, että tämä se nyt on. Ja kovin, kovin tyytyväisiä lopputulokseen ollaan molemmat Villen kanssa! Tyylikkäät, yksinkertaiset ja meidännäköiset kutsut! :)

Kutsuista tuli siis kolmeosaiset, tuo kuva, itse kutsuosio + hääinfo, joka tulostettiin tylsästi ihan tavispaperille (tää kuului jotenkin niiiin siihen säästäosioon! :D). Kuvassa "meidän biisistä" osa sanoista, eli siis Juha Tapion En mitään en ketään-kappaleesta "Alla ikivanhan auringon, en mitään en ketään, enemmän kuin sua".

Kutsuosion taakse liimasin ihan perusliimalla pinkin saatininauhan pätkän.


Sen jälkeen kokosin paketin, kutsuosio alimmaiseksi, päälle hääinfo ja päälle tuo kuva - ja rusetille tottahantoki. :)Tässä vielä hääinfo, jonka kokosin useissa blogeissa näkyvistä infoista, muualta kun en pahemmin mitään esimerkkikirjoituksia löytänyt. Ihan tyytyväinen oon tuohon, ehkä vähän liian pitkä siitä tuli, kun piti tulostaa molemminpuolin paperia, mutta eipä tuo kai niin justiinsa ole. Tuleepahan ainakin tärkeät (ja ei niin tärkeät) tiedot selville. :D Ja ne ei muuten ole vinot, vaikka kuvat niin antaakin ymmärtää, tällä kertaa ihan kuvaajassa vika. ;)


Kutsut pakattiin ekokirjekuoriin, joihin kirjoitin itse osoitteet mustalla tussilla. Postimerkit kuuluivat myös siihen surullisenkuuluisaan säästäosioon, joten halvimmalla mentiin.


Ja lopputulokseen ollaan, etenkin minä, kovin tyytyväisiä! Myös kehuja on tullut paljon, mm. anoppi kertoi, ettei ole koskaan aiemmin yhtä kaunista hääkutsua saanut! Lämmitti mieltä. :) Vaikka tosin tiedän, että täältä blogimaailmastakin löytyy kyllä niin upeita kutsuja, että kuolavaluen ja kovin kateellisena oon niitä katsellut! :D Mutta on nää meidänkin hyvät, ja just perfectot meille. ♥

Nyt sitten vain odottelemaan loppujakin ilmoittautumisia! :)


Loppuun vielä pari arvontavinkkiä!Ninka arpoo 50e lahjakortin sekä korkealaatuisen sivellinsetin. Käy osallistumassa arvontaan tästä.BLACK.bling.WHITE.-blogin Tanja arpoo ylisuloisen kakkukoristeen. Osallistu tästä.

Arpaonnea! :)

xoxo J

9 kommenttia:

 1. On muuten onnistuneet kutsut teillä! Tykkään erityisesti tuosta nauhasta, tuo hyvin väriä ja ilmettä muuten mustavalkoiseen pakettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Myös mä itse tykkään erityisen paljon tuosta nauhasta! Vaikkakin oli välillä vähän hermojaraastavaa saada solmittua noita, niin oli se sen arvoista. :-P

   Poista
 2. Toivon, että se on selviö että mä tuun? :D Mulla jäi se puhelinnumero (siis kutsun info) kotiin ja en nyt oikeen tiiä että miten sinne soittaisin ja varaisin sitä majapaikkaa. Kuitenkin olen nyt tulossa! Lapsien olinpaikasta en vielä tiedä. Kutsu oli todellakin kaunis, sai mut sanattomaksi. Niin teidän näköisenne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä voisin laittaa sulle tuolla facen puolella vaikkas sen numeron, niin saat varattua huoneen. :) Kivaa, että tuut! ♥♥ Ja kiitos paljon Mirka, kiva kuulla, että sielläkin ollaan tykätty! <3

   Poista
 3. Eikös teillä ollut häät jo? Innolla odottelen kuvia häistä ja kirjotuksia tunnelmista,toivottavasti niitä tulee. todella upeat kutsut :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon sitä mieltä et ylimielinen morsian joka olettaa että kaikkia kiinnostais hänen häät,kun kutsuistakin olisi pitänyt olla riitoja. Ei tainnut tyttö päästä naimisiin saakka :D:D

  VastaaPoista
 5. Menittekö naimisiin`?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥