tiistai 4. joulukuuta 2012

Pahoittelut taas blogissa vallanneesta hiljaisuudesta, äitini oli käymässä ja siinähän se sitten viime viikko meni ollessa. ♥

My beautiful mama ♥
No hääjuttuihin...

Perjantaina päästään vihdoin katsomaan juhlatilaa, toivon että rakastutaan siihen todenteolla! :D Kuvia kun kyseisestä paikasta ei hirveästi ole saatavilla. Ainakin meidän kriteereistä täyttyy kai jokainen, joten sehän on ainakin positiivista. Reissua Mikkeliin odotan myös innolla senkin takia, että päästään taas ihastelemaan kaunista Mikkelin Tuomiokirkkoa! ♥

Samalla reissulla tapaamme luultavasti keittiömestarimme, joka laatii meille menun omien lempiruokiemme pohjalta. Olin vähän hoomoilasena, kun kyseinen kaveri soitti mulle hieman huonossa paikassa, ja alkoi kyselemään lempiruokia... öööööö makaronilaatikko?, huusi Ville vierestä. :D No hyvin saatiin kuitenkin joitain ideoita laadittua, ja pientä twistiä pitäisi olla luvassa menunkin suhteen. ;-)

Ruoka onkin mulle todella tärkeä asia häissä, ihan niinkuin normielämässäkin. Rakastan ruuanlaittoa ja uusien makujen kokeilua. Pettyisin todella pahasti, jos asiat ruuan suhteen eivät menisi nappiin... ruoka olisi kylmää, tai loppuisi kesken. Tai olisi muuten vaan pahaa, maustamatonta tai maustettu päin honkia. Onneksi saatiin kuitenkin tosi hyvä ensivaikutelma tästä pitopalvelusta, joten innolla jäämme odottamaan!

kuva täältä
gooooogle
Tänään yksi mun kaasoista tulee käymään ja päästään vähän taas suunnitteluhommiin! Askarrellakin piti, mutta tää pöllö on kadottanut lompakkonsa jonnekin, joten kaupoille on suht turha lähteä hakemaan mitään tarvikkeita! :-D No onneksi tässä on vielä aikaa! Ja suunnitteluhetket on kuitenkin ihan parasta, kahvittelua ja kihertelyä! :-)

Palailen pian kutsupostauksen kera!

xoxo J

2 kommenttia:

  1. Gourmet makaroonilaatikko!? ;-)

    Halit, Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voishan se toimia...tai sitten ei! ;D Yhdessä menussa oli ruokavaihtoehtona makaronilaatikko - ilman lihaa. :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥