keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet...


...Tai jos sittenkin jatketaan samaan malliin? Sopii! ;)

Hei, ihanaa ja mahtavaa Uutta vuotta kaikille! ♥ Toivottavasti jokaiselle siunaantuu paljon rakkautta, onnea ja naurua tälle vuodelle! :) Niin ja vuoden 2013 morsiamet hoi, ajatelkaas, etttä nyt voidaan kaikki sanoa, että TÄNÄ VUONNA me mennään naimisiin, upeeta (meidän tapauksessa saadaan se siunaus avioliitolle ♥)! :) Ja mä pääsen hehkuttamaan meidän tulevia häitä jokusen päivän päästä, kun aikaa on enää se 6kk. ;-)

Mutta ennen häitä suunnitellaan, ja itse vaihtelen myös suunnittelun lomassa mielipiteitäni erittäin tiuhaan, ja nyt tällä hetkellä mun mieli haluaa meille upeat merihenkiset häät.

Kuinka ihanalta kuulostaisikaan hääjuhla vuokratulla laivalla, seilaamassa merellä/järvellä kesäisessä säässä, aurinko paistaisi ja hento tuuli kävisi juhlakansan keskellä, ah... ja kaikki koristelut, joilla saisi merihenkisyyttä tuotua juhlaan, ja ne värit. Tummansävyinen sininen, punainen, beige, valkoinen. Ripaus mustaa ja kultaa sinne tänne. Tässäpä vähän fiilistelykuvia.


















(kuvat: google.fi, täältä, ja täältä.)

Ehkä kuitenkin pysytään nyt siinä mitä ollaan jo suunniteltu ja päätetty, vois muuten iskeä vähän turhan kova stressi tämän jo olemassaolevan lisäksi. ;)

Mekko on suurin stressinaiheuttaja tällä hetkellä ehdottomasti. Piti jo ostaa puku silloin aiemmin, mutta eihän siitä mitään tullut, kun en osaa päättää mitä haluan... surullista! Olin aika varma, että olisin rakastunut yhteen mekkoon, ja se siitä. Ei stressiä, ei miettimistä. Toisin kävi. Pidän siis pienen tauon koko aiheesta, ja menen uusintasovituskierrokselle joku päivä, ja kokeilen joitain ihan muita mekkoja, kun aikaisemmin. Joskos sitten onnistaisi? Voi toivon niin kovasti!! :)

xoxo J

5 kommenttia:

  1. Joo siinä saattaa käydä just noin jos liikaa sovittelee ja sit kun meet uudestaan lähempänä häitä niin joku mekko mistä et oo aikasemmin tykänny saattaakin olla just se oikea. Kyllä se oikea sieltä vielä löytyy kunhan ei ota liikaa stressiä. Ja Jenni mikä vain mekko on kaunis sun päällä !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mira ♥ ja toivon todella, että se sieltä vielä löytyy. Nyt tuntuu jotenkin tosi epätoivoselta mekon suhteen, oikeen ahdistaa. :-D Mutta, eiköhän tää tästä! :)

      Poista
  2. Meidän piti ensin vuokrata vanha purjevene, jossa oltaisiin pidetty häät, mutta sulhon isä on pyörätuolissa, joten todettiin ettei se onnistu. Mutta se ois ollu ihan mieletöntä myös! Vihkiminen siellä samalla kun laiva on merellä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, toihan ois ollut ihan mahtava paikka! Harmi, ettei onnistunut. Mutta, pitäähän appiukon olla juhlassa mukana, joten sen puolesta hyvä, että on sellainen juhlapaikka, joka ei sen puolesta tuota ongelmaa! :)
      Teillä enää kuukausi häihin, jokos jännittää kovasti? :-)

      Poista
    2. Blogiasi jälleen selaillessani, nyt vasta huomasin sun kysymyksen. ;) Tuolloin ei vielä jännittänyt, nyt kun on 6 päivää jäljellä niin alkaa jännittää :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥