lauantai 12. tammikuuta 2013

Iloinen Jenni, ahdistunut Jenni


Mulla oli aivan erityisen huono päivä viime sunnuntaina. Mikään ei tuntunut juuri miltään, ja aika siipi maassa vietin tuon pyhän. Illalla tulin sitten kuitenkin kurkkaamaan blogia vielä ennen nukkumaanmenoa, ja ette arvaakaan, kuinka iloiseksi sitä voikaan tulla! Olin voittanut Ninkan arvonnan. Minä! Koko tämän viikon oon sitten pohtinut, että minkä hiuskorun haluan, vähentänyt hiljalleen vaihtoehtoja, kunnes finalisteja oli kolme. Olisin mieluiten halunnut yhden toisen pantamallisen, mutta päädyin kuitenkin kauniiseen korukampaan sen vuoksi, etten ole vielä päättänyt hääpäivän kampausta ja se nyt varmaan on sen puolesta "varmempi nakki". Ja aluksi en halunnut hiuskorua lainkaan, mutta pakkohan se kaunotar on päähän laittaa. ♥

Ja ainiin. Nyt on sitten enää alle 6kk, kunnes The Day koittaa. ♥ Jännittääkö? Stressaako? Voitte vaan arvata! Ahdistaa ihan julmetun paljon. Mutta, nyt vaan kaasu pohjaan ja toimimaan! :)

Vinkkaanpas tässä samalla taas uudesta arvonnasta, joka löytyy Häävouhotusta-blogista. Palkintona mahtava 36e arvoinen lahjakortti Kicks-myymälään! :) Hopihopi kaikki osallistumaan! Aikaa on 15.1. asti. :)

Tuon hirveän stressaamisen takia, en ole jaksanut nyt miettiä häitä juurikaan paljoa. Eli edelleen on suunnittelut pitkälti jäissä. En oikein edes tiedä mikä niissä nyt niin kovasti ahdistaa? Pitää alkaa miettimään vähän syvällisemmin tätä asiaa. ;-)

No, varmaan eniten harmaita hiuksia aiheuttaa olematon häämekko (josta jo aiemmin avauduin) sekä alati kasvava vieraslista.
Henkilökohtaisesti mua ottaa aika suunnattomasti pannuun ihmiset, jotka suoraan sanoo "kai mä saan kutsun?" tai "toivottavasti kutsu kilahtaa meidän postilaatikosta". Argh! Vaikeaa, vaikeaa.

No, "ämmä"-rooli vaan päälle ja tiukalla kädellä karsimaan sellaisia pois, jotka ei ole niin läheisiä meille. Jotenkin aina oon ollut siinä uskossa, että haluan isot häät. Nyt miellyttäisi eniten vähän pienemmät häät. Joku intiimi ihana juhla. Mutta, eipä se nyt onnistu mitenkäänpäin, joten tähdätään keskipieniin/suuriin häihin siis. :)

Seuraavaksi on kyllä (taas) vuorossa häämekon metsästystä! Odottelen vaan kaasoja ulkomaanreissuilta takaisin, koska tiedän että yksin siitä ei ainakaan tulisi yhtään mitään. Haluaisin sen yhden tietyn mekon, mutta en halua maksaa 1200e mekosta, jota saan käyttää yhden kerran, yhtenä päivänä. Mutta onhan se kuitenkin se rakas unelmien mekko. Yritän rakastua johonkin vähän halvempaan. :) Tällaisen diilin tein itseni kanssa. :-D Ja jos se ei onnistu, niin ei muutakuin rahaa palamaan vaan!

Mutta nyt on pakko lopetella, rauhoittua ja lähteä untenmaille. Stressitaso nousi jo ihan selkästi tätä kirjoittaessa. :D Ai kamala...

Hyvät viikonloput kaikille! <3 Nauttikaa pakkassäistä! :)

xoxo J

4 kommenttia:

  1. Hyvä vinkki on kuuntele sydäntäsi <3 jos kutsuu vain ne rakkaimmat ihmiset tietää että he aidosti haluavat tulla juhliin, ja te olette heille erityisen tärkeitä.
    Jos kutsuu KAIKKI jää helposti vajaavainen olo. Eikä juhla ole niin intiimi, ei kerkeä vieraiden kanssa jutella ja kaikki vaan juhlivat,juovat ja syövät ympärillä. (tämä toki vain minun kokemus).
    Mutta koska häät ovat ainutlaatunen päivä ja usein maksaa paljon täytyy sen ainakin minusta tuntua joka euron arvoselta...eikä siltä että tässäkö tää nyt oli ja tästäkö minä maksoin sekä tämänkö takia sttessasin.
    Häiden pitää olla juhlaparin näköiset ja sellaiset kuin he itse haluavat :)

    toi sun pinkki teksti on aika hyvä ohje "its only a wedding". Isompi juhlahan se loppuelämä on kun saatte olla yhdessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ♥ Pakko on varmasti jonkinverran karsia, vaikken sitä sanokaan, etteikö jokainen tämänhetkisestä vieraslistasta löytyvä ole meille rakas ja tärkeä. Isot jättimäiset häät ei vaan ole ehkä ihan sitä, mitä me halutaan. Pitääpi ihan kunnolla istuutua alas ja miettiä ketkä on oikeasti ne ihmiset kenet me tahdotaan ehdottomasti meidän häihin. :)

      Poista
  2. Kannattaa muistaa että hääpuvun voi halutessaan myydä ja siitä voi hyvinkin saada pitkälti omansa pois ja loppujen lopuks hinnaks voi jäädä sama kun vuokratessa!Mä maksoin omastani muistaakseni 600 ja myin 450.Puvusta ei hirveesti kannata tinkiä (tarkotan mallista/tyylistä), toki samantyylisiä vaihtoehtoja on monia!

    Päivä on sun ja miehesi, lähtekää rakentamaan vieraslistaa lähimmistä sukulaisista ja ystävistä ja sitten laajennette muihin...rajan veto on vaikeaa mut pakkohan se on aina johonkin vetää :) ja ottaa vaikka pelivaraa vähän eli pyytää vastauspyyntö hyvissä ajoin ja jos tulee peruutuksia niin niiden tilalle voitte halutessanne kutsua sitten muitakin ystäviä!

    Häiden suunnittelu on ihanaa mutta stressaavaa, mä muistan..vuosi aiemmin aloitin ja silti tuli kiire :)

    Pääasia että hääpäivänä sun ei tarvii murehtia mistään vaan keskittyä olennaiseen-päivääsi prinsessana Jenni <3

    -Maikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikku ♥♥ Joo vuokraamisen oon sulkenut kokonaan pois laskuista, sillä se ei tosiasiassa paljoakaan halvemmaksi tule, etenkin jos myy pukunsa pois. Ja samaa mieltä oon sun kanssa, että siitä mallista ja tyylistä ei kannata tinkiä, ja se onkin asia, jossa en halua joutua tinkimään yhtään. :)

      Stressaavaa tää kyllä on, ja herranen aika enää viisi kuukautta jäljellä. :-D Niin se aika karkaa käsistä...

      Poista

Kiitos kommentista ♥